Veelgestelde vragen:

Als ik in het weekend bestel wanneer krijg ik dan mijn bestelling? 

Bestellingen die vrijdag ochtend na 09:00 uur worden geplaatst zullen dinsdag avond worden bezorgd. Voor België na donderdag ochtend 09:00 uur wordt dinsdag avond. 

Hoe wordt mijn Bestelling verpakt?

de bestelling wordt verpakt in een isolatie doos met ijsmatten zodat uw bestelling goed koud blijft.


Hoelang is uw pakket onderweg:

uw pakket is maximaal 12 uur onderweg om 12:00 uur in de morgen worden de pakketten opgehaald door het vervoersbedrijf en tussen 17:00 en 22:00 bij de klant afgeleverd, lukt dat een keer niet dan wordt uw pakket in de koeling gezet bij de vervoerder en de volgende dag geleverd 99% wordt dezelfde dag geleverd.

Wat voor soort paling is de gerookte paling:

van Mei tot September wordt voor de gerookte paling IJsselmeerpaling gebruikt de andere maanden mag daar niet gevist worden of de kwaliteit is dan niet goed genoeg. daarnaast importeren wij nog wild gevangen paling uit andere landen zoals Ierland, Frankrijk enz.

Hoeveel stuks verse paling in een kilo om zelf te roken?

normaal is dat 7 tot 10 stuks in een kilo, wilt u een andere sortering dan kunt u dat aangeven bij de opmerkingen.

Wat is de kwaliteit van de paling om zelf te roken?

wij gaan altijd voor de beste kwaliteit zoals  A kwaliteit zachte kweekpaling op maat voor u uitgezocht en dat tegen de beste prijs. Of gewoon een lekker ijsselmeeraaltje.

Wat is het minimale bestelbedrag?

Het minimale bestelbedrag is €30,-

Hoelang zijn de producten houdbaar?

Op onze producten staat een houdbaarheidsdatum van 5 dagen vermeld ondanks dat de gerookte producten aanzienlijk langer houdbaar zijn.

Waarom?

Volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit mag er alleen een houdbaarheidsdatum van 20 dagen vermeld worden als er conserveringsmiddelen toegevoegd worden zoals onder andere azijnzuur. Dit gaat ten koste van het product en de authentieke smaak waardoor je een heel andere product krijgt.

Alle producten kunnen ingevroren worden. In de diepvries zijn ze nog 3 maanden houdbaar. 


 


Contact


Paling Online
Haven 21
8325 XE Vollenhove
 (0527) 24 13 77 (09:00 tot 18:00 uur)
 info@palingonline.nl

Neem contact op